آیا دادگاه با توجه به عدم رضایت بنده با طلاق موافقت میکند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۰ #90153352

سلام و عرض درود خدمت شما بزرگواران.
خواهشا راهنماییم کنید .
بنده ۳ ساله عقد کردم و خانم بنده سال قبل حق حبس انتخاب نمود . ایشون درخواست طلاق داده و علت آن را تنفر از مرد و عدم تفاهم و دخالت خانواده شوهر و مفارقت جسمانی به همراه بخشش کامل مهریه کرده است
بنده هر ماه مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به عنوان نفقه واریز کردم .
منزل مهیا کرده ام و جهیزیه همسرم داخل منزل هست.
هیچ کدام از شرایط ۱۲ گانه عقد نامه رو ندارم .
هیچ گونه محکومیت اعتیاد و ضرب و شتم و ..... ندارم .
ممنون میشم کمکم کنید .
خدا خیرتون بدهد . تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .زوجه اگر بتواند عسر و حرج خود را ثابت نماید میتواند دادخواست طلاق دهد.با توجه به توضیحات شما این موضوع منتفی است.

بادرودوسلام زوجه با اثبات عسروحرج می تواند تقاضای طلاق دهد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اثبات عسر و حرج به نظر نمی رسد ثابت گردد .

بااثبات عسرج وحرج میتونه درخواست طلاق کنه وحق حبس مانع درخواست طلاق نیست

درود . چنانچه نتواند عسر و حرج خودش رو ثابت کند تقاضای طلاق ایشون رد میشود

خیر بعید است عسر و حرج ایشان به این نحو اثبات شود

با سلام
با توجه به اینکه همسرتان طبق فرمایشات شما هیچ کدام از شروط ۱۲گانه صمن عقدنامه را برای جدایی ندارد تنها می تواند از طریق اثبات عسر و حرج و بخشش مالی به شما (به عنوان مثال مهریه) برای طلاق خلع اقدام نماید که تصمیم گیری در این خصوص بنا به ادله استنادی ایشان با قاضی پرونده خواهد بود.