لطفا در خصوص مطالبه اجاره های معوقه از مستاجر مرا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #90135695

با سلام
بنده مغازه ای داشتم حدود دو سال دست مستاجر بود که اجاره هاش رو پرداخت نکرده،ازشون شکایت کردم و رای رو واسه تخلیه مغازه گرفتم البته غیابی، چون تو هیچ یک از مراحل دادگاه نیومدن الان واسه اجاره هاش اقدام کردم که رفتن واخواهی گرفتن،امروز تماس گرفتم شورای حل اختلاف گفتن که باید شاهد ببرم که ایشون اجاره ها رو ندادن بهم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امروز تماس گرفتم شورای حل اختلاف گفتن که باید شاهد ببرم که ایشون اجاره ها رو ندادن بهم.

حرفشان اشتباه بوده، مستاجر باید دلیل بیاورد که به شما اجاره را پرداخت کرده است
البینه علی المدعی و الیمین علی من انکر
بینه با مدعی است و انکار کننده تنها قسم بخورد کافی است

سلام . اثبات پرداخت اجاره بها بر عهده مستاجر است و ایشان باید دلیل پرداخت را ارائه نماید .

با درود تکلیف شما نیست که شاهد ببرید تا عدم پرداخت اجاره را اثبات کنید. نافی را نفی کافی است تکلیف مستاجر است که شاهد بیارند تا پرداخت را اثبات کنند.البینه علی المدعی