میخواستم بدونم عدم شرکت در جلسه رسیدگی بدوی نسبت به مهریه زوجه چه مضراتی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۲ #90130633

با سلام میخواستم بدونم عدم شرکت در جلسه رسیدگی بدوی نسبت به مهریه زوجه چه مضراتی دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
شما چه در جلسه شرکت داشته باشید یا خیر همچنان موظف به پرداخت مهریه هستید ، در صورت عدم توانایی در پرداخت میتوانید در مدت زمان تعیین شده دادخواست اعسار خود را تقدیم دادگاه نمایید .

شمادرهرحال محکوم به مهریه میشوید

بادرودوسلام درهرحال به تادیه محکوم می باشید.

با سلام به صورت کلی همیشه عدم حضور منجر به ضرر هر دو طرف چه خواهان و چه خوانده می شود ...ولی در مورد شما بحث اعسار مهم است که باید در مهلت مقرر مستندات را ارائه دهید

اگر ادعایی در خصوص پرداخت مهریه دارید ارائه داده و یا لایحه ارسال نمایید،در هر صورت رای صادر می گردد

دوست عزیز رفتن و نرفتن شما مانع صدور حکم نیست در هرحال شما موظف به پرداخت مهریه هستید بعد که محکوم شدید دادخواست اعسار بدید

حضور در جلسه بهتر است اما عدم حضور مانع از رسیدگی نیست و قاضی در صورت کامل بودن مدارک و مستندات رسیدگی میکند.