تعویض قفل منزل مشترک توسط همسر چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۵۵۱ #90130127

باسلام همسرم قفل در خانه مشترک را عوض کرده و من نمیتونم وارد خونه بشم و کلانتری هم صورت جلسه کرده که قفل درب را عوض نموده. میخواستم ببینم حکم این چیه به همسرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ملک و یا اجاره نامه ی ان بنام شما نمیباشد میتوانید اقدام به شکایتی مبنی بر ترک انفاق نمایید.

سلام
اگر شما در این منزل مالکیتی اعم از عین یا منفعت دارید می توانید شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نمائید.
شما می توانید طرح دعوی و یا طرح شکایت در خصوص نفقه نیز داشته باشید.
موفق باشید

چون شوهر با تعویض قفل درب خانه مانع ورود شما به منزل مشترک شده ، می توانید شکایت ترک انفاق رامطرح کنید

درودبرشما
اگرملک مشاع باشدمی شودبه نظر می توان درقالب ممناعت ازحق اقدام کرد.

درود بر شما
اگر صاحب ملک هستید یا قرارداد اجاره به نام شماست علاوه بر دادخواست عدم تمکین میتوان به ممانعت از انتفاع نیز در دادخواست تقدیمی به دادگاه اشاره نمود.