آیا مالک دیگر میتواند شکایت کیفری انتقال منافع مال غیر را از من انجام دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۱۹ #90127570

در یک آپارتمان ۴ واحدی دو واحد متعلق به من و دو واحد متعلق به شخصی دیگر است و کلا دارای یک واحد پارکینگ است ( طبق جواز ساختمانی ) و چون هنوز پایان کار و سند تفکیکی اخذ نشده تکلیف پارکینگ مشخص نشده و طبق قرارداد ( ساخت و ساز ) پارکینگ نصف نصف است. ۴ سال پیش و به مدت ۱ سال با اذن شفاهی از مالک دیگر من پارکینگ را در قراداد اجاره ی یکی از واحدهای خودم به شخصی اجاره دادم بدون ذکر مشاعی بودن و پس از آن چون مالک دیگر اذن نداد بدون پارکینگ اجاره دادم. با توجه به ماده ۴۷۵ ق م که ذکر کرده اجاره دادن مال مشاع جایز است و نگفته سهم مشاع.
آیا مالک دیگر میتواند شکایت کیفری انتقال منافع مال غیر را از من انجام دهد در صورتیکه مدعی باشد بدون اذن وی این عمل انجام شده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله، چون شما بدون توافق با ایشان یا بدون جلب رضایت وی، اقدام به اجاره مشاعات نموده اید.

سلام
جرم انتقال منافع مال غیر در خصوص مشاعات هم صادق است.

سلام. بله میتواند شکایت کیفری انتقال منافع غیر را بدهد.. همچنین ماده مذکور که فرمودید . قسمت اهرش میگه تسلیمش منوط به اذن شریک هستش.این سهم مشاع شما از مال مشاع ناشی میشه و چیزی جز اون نیست. سهم همیشه به تبع جیزی به وجود میاد و خودش مستقل معنایی ندارد