شرکتی که فعالیتی ندارد،ملزم به پلمپ دفتر و ارسال اظهارنامه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۸۱ #90115287

با سلام و احترام

اگر شرکتی فعالیت تجاری نداشته باشد ملزم به پلمپ دفتر و ارسال اظهار نامه می باشد؟
عدم ارسال اظهارنامه و یا ارائه دفاتر درصدی از مبلغ مشمول مالیات می باشد و یا میزان سود و درآمد؟
اگر شرکت فعالیت تجاری نداشته باشد مبنای محاسبه جرایم فوق چگونه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی پلمپ دفاتر قانونی شرکتها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام قابل بررسی است

باسلام
به محض ثبت شرکت و تشکلی شخصیت حقوقی، تکام تکالیف الزامی از جمله پلمپ دفاتر باید انجام شود

با سلام زمانی که شرکت به ثبت رسیده اما فعالیتی ندارد شرکت مشمول جرائم مالیاتی می‎شود.

اگر شرکت فعالیت تجاری نداشته باشد مبنای محاسبه جرایم فوق چگونه خواهد بود؟

زمانی که شرکت به ثبت رسیده اما فعالیتی ندارد شرکت مشمول جرائم مالیاتی می‎شود.
حال اینکه دقیقا چه میزان مالیات در نظر گرفته می شود را باید از اداره مالیات بپرسید
عدم ارسال اظهارنامه و یا ارائه دفاتر درصدی از مبلغ مشمول مالیات می باشد و یا میزان سود و درآمد؟
برای شرکت مالیات محاسبه می‎شود

زمانی که شرکت به ثبت رسیده اما فعالیتی ندارد مدیرعامل شرکت یا نماینده قانونی وی موظف خواهد بود در پایان سال مالی و در تاریخ ۳۱/۴ هر سال به حوزه مالیاتی شرکت مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی سفید اقدامات لازم را انجام دهند. در غیر اینصورت شرکت مشمول جرائم مالیاتی می‎شود. همچنین عدم فعالیت باید هر سال تمدید شود.
بطور کلی شرکتهایی که ثبت شده اما نمی خواهند فعالیتی داشته باشند باید به ثبت برسد. برای این کار باید مراحل قانونی آن طی شود که به ترتیب عبارتند از: ثبت شرکت، تعیین حوزه مالیاتی و کد اقتصادی، پلمپ دفاتر و سرانجام نامه عدم فعالیت.
به عبارت دیگری مراحلی که برای ثبت شرکت بدون فعالیت انجام می‎شود دقیقا مانند ثبت اولیه شرکت می‎باشد. اداره دارایی باید در جریان عدم فعالیت شرکت باشد در غیر این صورت برای شرکت مالیات محاسبه می‎شود که به ضرر هئیت مدیره خواهد بود.

در شرایطی که هئیت مدیره تمایلی برای فعالیت شرکت ندارند باید نسبت به تنظیم نامه عدم فعالیت و تسلیم آن به حوزه مالیاتی اقدامات لازم را انجام دهند. کارشناس اداره مالیات نیز پس از بررسی‎ها‎ی لازم نسبت به موافقت به عدم فعالیت اقدام می‎کند. هر شرکتی وضعیت مالی خود را به اداره دارایی اعلام و مالیات مربوط به سال مالی گذشته را طبق اظهارنامه تسلیمی پرداخت می‎کند. برای اعلام عدم فعالیت شرکت و معافیت مالیاتی باید نکات زیر را در نظر بگیرد:
• تشکیل پرونده عدم فعالیت شرکت در اداره دارایی باید صورت بگیرد، زیرا بدون تشکیل پرونده عدم فعالیت، مفهومی نخواهد داشت.
• در مهلت قانونی (۴ ماه اول سال مالی) عدم فعالیت شرکت باید اعلام شود و اگر خارج از مهلت مقرر باشد، مالیات ماههای اعلام نشده برای شرکت محاسبه می‎شود.
• تسلیم دفاتر مالی و اظهارنامه عدم فعالیت شرکت الزامی می‎باشد.
• عدم فعالیت شرکت در هر سال یکبار باید اعلام شود که هر سال باید دفاتر مالی شرکت را در مهلت مقرر تهیه کرد.
تنظیم اظهارنامه برای عدم فعالیت شرکت
تنظیم اظهارنامه مالیاتی و دفاتر قانونی طبق آیین‌‌نامه تحریر دفاتر و مورد تایید سازمان مربوطه می‎باشد که تکمیل اظهارنامه‎ها‎ی مالیات بر ارزش افزوده یک شرکت تجاری یا موسسه غیر تجاری ضروری می‎باشد.
اظهارنامه مالیاتی در واقع تصویر عملکرد مالی بنگاه اقتصادی در طول یک دوره مالی است که مودی در رابطه با فعالیت مالی شرکت اعلام می‎کند. فرم اظهار نامه مالیاتی بیانگر میزان درآمد یا فروش، هزینه‎ها‎، سود و زیان می‎باشد. نحوه تنظیم اقلام آن مطابق فرم مشخصی است و هر سال توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام می‎شود. در حال حاضر، خود اظهاری از طریق وب سایت و اینترنت و گاهی نیز بصورت دستی نیز انجام می ‎شود.

امیدوارم جواب خود را گرفته باشید
موفق باشید