میگه تو سند ازدواج بنویس که کل مهریتو بخشیدی این کار ارزش قانونی داره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۷ #90107639

باسلام
من همسرم اصرار داره که من مهریمو ببخشم ۴۱۴ هست مهریم و میگه بیا تو سند ازدواج بنویس که کل مهریتو بخشیدی این کار ارزش قانونی داره؟
و اینکه این کار خلاف هست یا نه؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با این کار هم مهریه خود را می بخشید هم به واسطه دست بردن در سند رسمی که تحت حمایت قانونگذار می باشد ، مرتکب جرم شده اید . در صورت تصمیم به انجام چنین کاری با مراجعه به دفاتر اسنادرسمی اقدام لازم را صورت دهید .

اگر به این امر اقدام نمایید و مهریه خود را بذل نمایید دیگر حقی بر شما متصور نیست

باسلام
به هرحال مهریه ازجانب شما بخشیده شده است هرچندثبت آن درسندنکان تخلف باشد

با سلام
دستکاری و نوشتن در سند ازدواج توسط شما تخلف محسوب میشه چون یک سند رسمی دولتی است
بذل مهریه میتوانیداز طریق یک سند عادی یا در دفتر خانه انجام بدهید ( ظاهرا اجبار و اکراهی دراین موضوع هست که در فرض های مختلف احتمال اثبات این اکراه واجبار وجود داشته و امکان و تحت شرایطی می توانید از هبه خود رجوع کنید البته به سختی )
در این صورت کل مهریه خودتون را بخشیده اید .

باسلام باتوجه به اینکه سند ازدواج سندرسمی محسوب میشود لذا درصورت الحاق نمودن یا نوشتن بر خلاف مفاد سند می باشد اما درصورت تایید سردفتر ممکن است بخشش مهریه باشد و دیگرمهریه به شما تعلق نگیرد.

بله دارای ارزش قانونی است لاکن با این اقدام شما مهریه ای نخواهید داشت

سلام
بله نوشتن در سند ازدواج تخلف می باشد ولی دلیل بر بخشش مهریتان است که البته بخشش مهریه تحت شرایطی قابل رجوع می باشد .