دریافت مبلغ ملکی که سندش به نام شده ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۸ #90097249

ملکی را طی قول نامه و وکالتی خریداری کردم و چند سال بعد سند را به نام همسرم به صورت صلح زدم. میتوانم مبلغ روز ملک رو به از ایشون درخواست کنم و یا به عنوان مهریه ایشون در نظر بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد سند صلحنامه دارد و به نظر بعید می باشد

صلح می‌تواند در ازای مال یا به صورت رایگان باشد. همچنین می‌توان مالی گران‌قیمت را در برابر مالی کم‌قیمت صلح کرد. چنین صلحی «محاباتی» نامیده می‌شود، مانند صلح در مقام فروش یک خانه در برابر یک شاخه نبات. .لذا صلح ملک به عنوان مهریه معنا ندارد

سلام.اگر سند انتقال کامل یافته باشه دیگر راهی ندارید مگر اینکه هبه شده باشد که طی شرایطی قابل رجوع است