خانواده ام با امضای جعلی از حسابم پول برداشت کرده اند،چگونه شکایت کنم و چه مجازاتی برای آنها به همراه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۵ #90067116

در یک قرض الحسنه حسینیه سپرده داشتم که خانوادم با کپی مدارکم برداشت کردن.
میخوام شکایت کنم.
لطفا راهنمایم کنین
متشکرم

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول علیه ایشان مطرح نمایید

سلام با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از شخصی که موجودی حساب را دریافت داشته شکایت کنید .

با سلام
بله، شما می توانید شکایت جعل را در دادسرا مطرح کنید و اثباتش کنید .

بامراجعه به دادسرا شکایت جعل رامطرح کنید

اگر فردی سندی را جعل کند به حبس از ۶ ماه تا دو سال و پرداخت جزای نقدی تا ۱۲ میلیون ریال محکوم خواهد شد.

شما باید به اتهام جعل از ایشان در دادسرا شکایت کنید

اما اگر اعضای یک خانواده هستید سعی کنید با مصالحه و صحبت های بزرگتر فامیل قضیه را ختم به خیر کنید
مفید بود؟
موفق باشید