آیا اسکرین شات پیام های تلگرام برای دادگاه سندیت داره؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۵۶ #90063813

باسلام متاهل هستم تو تلگرام با آقایی که مشاوره خانواده بودن صحبت کرده بودم.شوهرم بدون اجازه من تلگرام منو هک کرده و با گوشی خودش از پیام های من اسکرین شات گرفته.شوهرم تهدیدم کرده با این پیام ها میخوام آبروت و تو فامیل ببرم و اینکه میگه میخواد این اسکرین شات رو تو دادگاه بر علیه من استفاده کنه.بارها هم ازم خواسته بیا مهریه ات و ببخش وگرنه با این اسکرین شات ها آبروریزی راه میندازم.
سوال من اینه آیا این اسکرین شات ها برای دادگاه سندیت داره؟ اگه بخواد از این اسکرین شات ها تو دادگاه استفاده کنه آیا براش فایده ای هم داره یا حتی به ضرر من میتونه استفاده کنه؟ ضمنا من میدونم که با استفاده از اکانت من با اون آقا صحبت کرده و از اونها اسکرین شات گرفته تا بر علیه من استفاده کنه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اسکرین شات در حقیقت نوعی اماره محسوب میشود و به یقین نمیتوان کسی را به رابطه نامشروع متهم نمود
و نیز اثبات هک کردن تلگرام توسط شوهر در دادگاه ، برای خود شوهر نیز مجازاتی در پی خواهد داشت

خیر اسکرین شات به تنهایی اثبات کننده جرم نخواهد بود لذا باید دلایل دیگر به همراه آن باشد

چنانچه باهماهنگی اولیه پلیس فتا اقدام به گرفتن اسکرین شات کرده باشندو تاییدیه پلیس فتارا دریافت نمایند میتواند بعنوان اماره دراثبات روابط شما اقدام نماید.
با ایشان اگربعنوان مشاور درارتباط بوده اید که جای نگرانی نیست.
اما اگر رابطه غیرحرفه ای و جملات عاشقانه یا امثالهم ردو بدل شده، پس ذکرسمت وحرفه ایشان فرقی دراصل موضوع ندارد.

اما نشرپیامهای شما حتی تهدیدشما به این عمل جرم و قابل پیگیری از سوی شماست.

اولا استناد به هر سند و مدرکی که از راه غیر قانونی تحصیل گردیده باشد ممنوع بوده، در ثانی اگر اصالت پیامهای مبادله شده در اسکرین شات نیز تایید گردد، استناد به اسکرین شات، به تنهایی مثبت اثبات برقراری رابطه نامشروع تلقی نمی گردد.

باسلام صرف چت در پیام رسان مجازی دلیل محکمه پسندی نیست
وشما میتوانید علیه شوهرتون شکایت کنید بدون اجازه به داده های شما دسترسی پیدا کرده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور اسکرین شات برای دادگاه فقط اماره قضایی میتواند باشد ولی ادله اثباتی نیست
لازم بذکر است انتشار اسکرین شاتها بمراتب دارای مجازات بیشتری است

سلام وقت بخیر
در صورتیکه صحبت های شما با ایشان در تلگرام در حدود شرع و عرف بوده باشد همسرتون نمیتواند بر علیه شما شکایت کند در غیر اینصورت هم اسکرین شات از پیامها نمیتواند دلیل و مدرک محکمه پسندی دال بر وجود رابطه نامشروع مورد استناد قرار بگیرد.