چگونه از توهین وافترا مبرا شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #90062022

سلام
بنده با یه فایل صوتی و تصویری که در ان مادرشوهر و برادرشوهرم به من توهین میکنن و افترا میزنن توانستم قرار دادیاری بر محکومیت آنها بگیرم در همان فایل صوتی زمانیکه آنها به من میگویند بی آبرو برو گمشو منم میگم خودت برو گمشو بی آبرو در فایل صوتی موجود است و براساس همان بعد از محکومیت خودشان از من شکایت کردند
چگونه از خود دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کلمات از مصادیق افترا نیست ولی میتوند توهین باشد

سلام
بیان نمایید کلمات در جهت دفاع از خود و در پاسخ به رفتار آنها بوده است

سلام
می توانید اعلام دارید که اقدام شما در واقع حاصل و نتیجه رفتار متهمین بوده است