فردی که تمام ارثیه رو میخواد میتواند به هدف خود برسد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۷ #90054605

سلام خدمت وکلای گرامی

قبل فوت پدرم یسری اموال بنام مادرم خورد تا زمانی در قید حیات هستن بتونن استفاده کنن
و بعد بین ورثه تقسیم شه و این تقسیم شدن در حد یه توافق و حرف بین وراث بود
حالا یکی از برادرام تصمیم گرفته و تهدید کرده که قلنامه مینویسه زوری از مادرم امضا و اثر انگشت میگیره تا همه چیو بنام خودش کنه

البته ممکنه مادرم با رضایت مالکیت دارایی و املاکی که به ارث رسیده رو انتقال بده

خواستم ببینم میتونه چنین کاری کنه
من باید چکار کنم میتونم جلوگیری کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنید

سپاس فراوان از شما.

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مالک در زمان حیات خود میتواند هرگونه دخل وتصرفی در اموال خود داشته باشد ودر صورتی که با جبر و زور تهدید انتقال صورت گیرد موجب عدم نفوذ یا بطلان خواهد شد

توضیحات شما ناقص است دوست گرامی برای اینکه مشاوره بهتر و دقیق تری بگیری توضیحات خودت را کامل تر کن

باسلام مادرشماقانونن مالکن وهرتصرفی بخوان میتونن دراموالشون بکنن اما اگربا اکراه اعمالی انجام بدن غیرنافذاست

اکراه و اجبار در صورت اثبات عدم نفوذ ویا بطلان عقد بجهت فقدان قصد است

با سلام طبق اصل تسلیط و ماده ۳۰ قانون مدنی هر مالکی در زمان حیات خود می تواند نسبت به مایملک خود هر نقل و انتقالی انجام دهد منتها بدون اکراه و اجبار.

اکراه و اجبار در صورت اثبات موجب عدم نفوذ و یا بطلان عقد به جهت فقدان قصد می گردد

مالک در زمان حیات حق هر دخل و تصرفی در اموال خود را دارد. بنابراین مالک اموال ک مادر شماست و در قید حیات، می تواند هر تصرفی در اموال خود نماید مگر اینکه با زور و اجبار باشد و این موضوع ب دادگاه ثابت شود