در صورت عقد نکاح موقت با اجازه زوجه اول چه شرطی برا زوج باید درج شود تا امکان فسخ نداشته باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #90037710

سلام و درود
و همچنین نپرداختن نفقه، مهریه و برخورداری از ارث نامبرده قابل پیگیری در مراجع قضایی باشه. صرفا بعلت بهره مندی از معافیت کفالت تنها فرزند پسر زوجه دوم بصورت دایم خوانده نشود تا سال ۱۴۰۰ و بعد از ان نکاح موقت تبدیل به نکاح دایم گردد. شایان ذکرست اینجانب در زمان تجرد زوج، صیغه نامبرده بودم و بعلت مخالفت خانواده زوج اقدام به نکاح دایم با شخص مورد تایید خانواده نمودند و بخاطر دلخوری شدید پیش امده ده سالست از تمدیدش خودداری کردم و اعتماد رو برنگردانده!! همدیگر را فراموشم نمیتونیم بکنیم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در عقد موقت نمیتوانید شرط بگذارید که شوهرتان حق بذل مدت را ندارد همچنین شرط ارث نیز در عقد موقت صحیح نیست وشما میتوانید شرط بگذارید که مهریه نقد پرداخت بشود و همچنین شوهر نفقه را پرداخت کند

در عقد دایم حق طلاق و در عقد موقت حق بذل مدت هر دو با زوج است مگر این حق ها وکالت داده شود
در ارث در عقد موقت هیچ کاری نمیتوانید بکنید
شما تنها میتوانید در عقد موقت برای گرفتن مهریه بصورت نقد و نفقه شرط بگذارید.

با سلام
برای شروط میتوانید مطالبه نفقه و نیز موضوع مهریه پافشاری نمایید
در طلاق چه موقت و چه دایم ، با زوج میباشد مگر اینکه در سند نکاحیه یا شروط ضمن عقد طور دیگری توافق شده باشد

با سلام

در عقد موقت زوجین از یکدیگر ارث نمی برند. خلاف این نمی توان توافق نمود. نقفه هم در کار نیست مگر اینکه توافقا صیغه عقد موقت را با شرط پرداخت نفقه جاری نمایند(در صیغه نامه ذکر گردد). مهریه که سر جای خودش هست. ضمنا نمی توان در عقد موقت شرط نمود که حتما در آینده به عقد دائم تبدیل گردد

با سلام
در عقد موقت نمیتوانید شرط بگذارید که شوهر حق بذل مدت را ندارد
و همچنین شرط ارث نیز در عقد موقت صحیح نمیباشد
شما میتوانید شرط بگذارید که مهریه نقد پرداخت بشود و همچنین شوهر نفقه را پرداخت کند