عیدی سرایدار افغان هم مانند کارگر ایرانی ۱ ماه حقوق است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۵ #90021021

مدیر مالی ساختمان عیدی سرایدار را از ساکنین جمع کرده و هر چقدر بشود میخواهد بدهد حالا یا ۱ میلیون یا بشتر میخواستم بدونم به این صورت درسته یا به اصطلاح ۱ ماه حقوق عیدی درست است با توجه به اینکه سرایدار افغان میباشد

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت عیدی و پاداش به اتباع یا غیر اتباع بودن ارتباطی ندارد

اگر دارای مجوز باشند تفاوتی نخواهد داشت

اگرازاداره کارمجوزکاراتباع راگرفته طبق قانون کاربایدپرداخت نماید

با احترام طبق قانون کار به شما هم تعلق میگیرد

با سلام،بر اساس قانون کار است تفاوتی ندارد البته به شرط داشتن مجوز کار

با سلام اگر ایشان مجوز اقامت و کار دارد مطابق قانون کار ایران مستحق دریافت عیدی می باشند.

با درود؛
در صورت داشتن کارت آمایش مبنی بر مجوز اقامت قانونی؛ طبق قانون کار محاسبه و تعلق خواهد گرفت..