با این فایل صوتی که من در آن فحش داده ام محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۷ #90016438

با عرض سلام
من دعوای تلفنی با کسی داشتم و ایشان قدای مرا ضبط کرده اند. چن وقت پیش از پلیس فتا با من تماس گرفتند و برای مطابقت صدا مرا احضار کردند.
با این که صدای ضبط شده اماره و قرینه است آیا امکان دارد که محکوم شوم؟
شاکی هیچ مدرک و شاهد دیگری هم ندارد.
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه انتساب صدا به شما محرزو مثبت شود قابل محکومیت می باشد.

باسلام درسته صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشه اما میتونه موجب علم قاضی شه و با سوگند جرم را احراز کنند

صدای ضبط شده به عنوان اماره هست و در کنار دیگر دلایل برای علم قاضی استفاده می شود

بنام خدا،اگر انتساب صدا به شما اثبات شود احتمال محکومیت وجود دارد.

سلام صدای ضبط شده اماره و قرینه محسوب میشود ودر کنار دلایل دیگر موجب محکومیت میگردد درغیر اینصورت احتمال محکومیت ضعیف است

هر چند صدا اماره قضایی می باشد در صورت احراز اصالت می تواند موجبات علم قاضی و محکومیت را فراهم آورد.

با سلام و درود . با صدای ضبط شده نمیتوان چیزی را ثابت کرد . در هر صورت میتوان به عنوان اماره موجب حصول علم مرجع شود و امکان محکومیت نیز پر بر خواهد داشت