اگر حقوق یک ماه را اصلا دریافت نکنم آیا می توانم کار را رها کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۰ #89995448

وقت بخیر
من در شرکتی مشغول به فعالیت شدم و درخواست حقوق ۱۰ میلیون تومانی به همراه بیمه کردم آنها به من گفتند باید قرارداد اداره کار با حقوق ۳ میلیون ببندی تا میزان بیمه ات کم باشد وما در قالب پاداش بقیه ی حقوق درخواستی را به تو می دهیم. چگونه می توانم به حرف آنها اعتماد کنم؟ چگونه باید این تفاوت قیمت را در قراردادی جداگانه تنطیم کنم؟ اگر کار را به علت عدم دریافت حقوق رها کنم چه مشکلی ایجاد می شود؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مناسب است قرارداد صریحی را در این خصوص منعقد نمایید.

با درود نیازمند تنظیم قرارداد دقیق است

با سلام در دو قرارداد تنظیم گردد

قرارداد مجزا تنظیم نمایید.

درود
قراردادی جداگانه تنظیم نمایید،قراردادی که توسط متخصص تنظیم شده باشد میتواند مفید به فایده باشد.

می بایست قرارداد تنظیم نمایید.

باسلام
بایستی قرارداد جداگانه تنظیم نمایید