آیا کار کردن زوجه در میزان اجرت المثل تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۹ #89995

در تعیین اجرت المثل , کارکردن یا نکردن زن در منزل چطور مشخص میشود؟
آیا دادگاه بین زنی که اسمش خانه دار است اما برای نظافت منزل از کارگر استفاده میکند , لباسها را به خشکشویی میدهد , به شوهر شام و نهار نمیدهد و حتی سبزی را هم فریز شده خریداری میکند با زنی که واقعا خانه دار است و به خانه و شوهر رسیدگی میکند و هزینه های ذکرشده ی فوق را به شوهر تحمیل نمیکند , تفاوتی در اجرت المثل قائل نمیشود ؟
در این صورت اجرت المثل در سال 97 برای ایشان چقدر خواهد بود ؟
آیا در زمان طلاق باید نقدا پرداخت شود یا درصورت اعسار شوهر , قابل تقسیط است ؟

( خانم با وجود هزینه های زیاد زندگی , قبلا درخواست نفقه داده بودند که در دادگاه رد شده . )

ممنون از شما

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۶,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر عدم تبرع است و به کارهایی که زن در منزل انجام میدهد اجرت المثل تعلق میگیرد. اگر عدم تمکین زن اثبات نشده باشد اصل بر اینست که زن کار میکرده است لذا به ایشان تعلق خواهد گرفت و سالیانه حدود یک میلیون تومان خواهد بود. در صورت معسر بودن زوج قابل تقسیط است.