آیا وکالت محضری کافیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۶ #89991501

با سلام
بنده پس از دوندگی های بسیار حکم تخلیه مستاجر را گرفتم
ملک در شهرستان قرار دارد بنده در ایام عید مراجعه کردم کلانترب تعهد گرفت از مستاجر که ۱ اردیبهشت ملک را تخلیه کند ولی کماکان تخلیه نکرده آن زمان مامور گفت نیازی به حضورت نیست و دامادت که اینجا زندگی میکنی روز اجرا همراهمون باشه کفایت میکنه
الان قبول نمیکنه مامور ،من باید چه نوع وکالتی بدهم که مامور اجرا بهانه ی دیگری نداشته باشه؟یا باید از اجرای احکام و جاهای دیگه هم نامه بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص پیگیری پرونده های قضائی و اجرائی مطروحه در دادگستری باید شخص اصیل یا وکیل دادگستری حضور داشته باشد . وکیل مدنی نمیتواند موضوع را پیگیری کند .

با سلام،خیر باید خودتان حضور داشته باشید یا وکیل دادگستری .در امور دادگاه اصیل یا وکیل دادگستری می تواند اقدام نماید.

ذر صورتی که امکان حضور برای خودتان میسر نباشد بایستی وکیل دادگستری بگیرید

سلام و درود دوست عزیز شما خودتون باید مراجعه کنید یا وکیل دادگستری بگیرید موفق باشید

باسلام شما بایستی حضوری مراجعه نماییدباابنکه وکیل رسمی دادگستری بگیرید که کارهای مربوطه را انجام دهند

سلام با وکالت محضری نمیتوان کار قضایی را پیگیرط نمود صرفا محکوم له و یا وکیل دادگستری میتواند حکم را اجرا نماید

با سلام
در مراجع قضایی و مراجع مربوطه فقط خود اصیل و یا وکیل دادگستری می تواند کار انجام دهد