میتواند دوباره از جای دیگه مهر اجرا بزاره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #89966641

زن برادرم مهریه رو از ثبت اجرا گذاشته و حسابای برادرمو خالی کرده الانم ماهی یک چهارم میبره میگه برو درخواست طلاق بده حضانت بچه ام بده من از طریق ثبت یک هشتم میخوام ببرم میتونه بعدا که حضانت گرفت حرفشو عوض بکنه؟
برادرم چیکار کنه بهتره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که پرونده در واحد اجرای اداره ثبت مفتوح است امکان مطالبه از مرجع قضایی وجود ندارد وجوه به صورت قانونی از حقوق کسر میشود

با درود یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

سلام. بهتراست تمام توافقات در دادگاه و کتبا باشد . یک چهارم از حقوق توقیف می گردد . و یک خانه با توجه به شان برادر حقشان وغیرقابل توقیف است

سلام.بهتر است در خصوص مهریه با ایشان توافق نموده و در دفتر اسناد رسمی ثبت نمایند.

می‌توان بخشی از مهریه را به اجرا گذاشت .و برای بخشی دیگر مجدد اقدام کرد
در هر صورت از حقوق مرد متاهل یک چهارم کسر خواهد شد نه‌بیشتر
برادرتان اگر اموالی‌ داشته باشند که جز مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است

سلام
بهتر از هر توافقی که انجام میدهید به صورت مکتوب و با امضا و حضور شهود باشه که بعدا نتونن حرفشونو عوض کنند