حکم توقیف خودرو به دلیل چک سرقتی چگونه صادر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۵ #89952464

حکم توقیف خودروی پدرم به خاطر چک ثبت اسناد صادر حکم توقیف خودرو پدرم به دلیل سرقت ۳ فقره چک پدرم توسط ثبت اسناد صادر شده اما از طریق دادگاه نبوده اما خودرو توقیف نشده . ما به چه ترتیب امکان پیگیری داریم. وکیل ما بعد از گذشت ۲ سال وکالت به ما اعلام میکند که اداره ثبت پاسخگویه وکیل نمیباشد آیا صحت دارد یا خیر. ایشون اعلام کردن که به دلیل اینکه اطلاعاتی از شخص دارنده چک نداریم امکان پیگیری نیست و اداره ثبت پاسخگو نمیباشد.
در حال حاضر ما میترسیم از اینکه حکم جلب پدرم صادر بشود آیا از طریق اداره ثبت این امکان وجود دارد؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اولا به لحاظ حقوقی اداره ثبت اسناد مکلف به پاسخگویی به وکیل دادگستری می باشد و در صورت عدم پاسخگویی تخلف و جرم انجام داده است ثانیاً در پرونده های اداره ثبت اسناد به هیچ وجه برگ جلب وجود نداشته باید در اجرای احکام اداره ثبت قابلیت جلب وجود ندارد