به جواب پزشکی قانونی اعتراض دارم؛ برای احقاق حق لطفا بنده را راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۹ #89930315

وقت بخیر.
پس از ارجاع اینجانب به واسطه پزشکی قانونی به دکتر متخصص ارتوپد جهت انجام مشاوره و تایین صدمات ناشی از تصادف،جواب دکتر متخصص به شرح زیر می باشد:
به دنبال تصادف و تروما به ساق پا مراجعه کرده اند، در رادیوگرافی ها و ct مچ پا شکستگی وجود ندارد و دچار کوبیدگی ساق پا و ضایعه لیگامانی در مچ پا شده اند، فلذا کوبیدگی ساق پا در جواب نامه پزشکی قانونی به دادسرا لحاظ نشده و با توجه به قاعده «دیه کوبیدگی استخوان» که مقرر می‌دارد:
«دیه کوبیده‌شدن استخوان هر عضوی، در صورت عدم بهبودی یا بهبودی ناقص، یک‌سوم دیه آن عضو و در صورت بهبودی کامل و بدون نقص، چهارپنجم دیه کوبیدگی یا به عبارتی چهارپنجم از ثلث دیه آن عضو است»، به جواب پزشکی قانونی اعتراض دارم؛ برای احقاق حق لطفا بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان از زحمات شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

شما میتوانید لایحه اعتراضی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی برای شعبه ارسال نمایید تا دستور مقتضی اتخاذ گرددد

لایحه ای در پرونده قرار دهید و اعتراض خود را مطرح نمایید

با سلام شما میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کرده و تقاضای معاینه مجدد داشته باشید.

شما باید طی یک درخواستی به عنوان لایحه از طریق خدمات قصایی به شعبه رسیدگی کننده اعتراص خود را نسبت به موردی که از قلم افتاده ارسال کنید وشعبه هم برای اظهار نظر مجدد در گواهی پزشکی تصمیم لازم اتخاذ می کند

طی لایحه در مهلت قانونی به دادگاه اعتراض را اعلام و تقاضای معاینه مجدد جهت تکمیل نظر بنمایید

با احترام طی لایحه ایی از شعبه ارجاع دهنده بخواهید ارجاع مجدد برای اظهار نظر در خصوص قسمت تصمیم گرفته نشده بخواهد

درود
اعتراض خود را به نظریه ی پزشکی قانونی مستدل و در ضمن لایحه به شعبه دادگاه اراٸه دهید و درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی و تکمیل نظریه پزشکی قانونی را بنمایید .