شکایت از کسی که وکالت دادم پایان کار ساختمان بگیره ولی پایان کار غیرقانونی گرفته چطوره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۲ #89924658

من چند سال پیش به کسی که در شهرداری شاغل بود وکالت دادم پایان کار بگیره ولی الان فهمیدم پایان کار با صورت مجلس تفکیکی باهم مطابقت نداره و پایان کار غیر قانونی اخذ شده. آیا میتونم ازش به عنوان کیفری یا حقوقی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض ادب و احترام
شما به استناد ماده ۵۳۶ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی علیه نامبرده طرح دعوی نمایید که متهم علاوه بر جبران خسارت به حبس تعزیری شش ماه تا دوسال محکوم خواهد شد. ضمنا حراست شهرداری را نیز در جریان پرونده بصورت مکتوب قراردهید. جنین جرایمی به سرعت مورد رسیدگی قرارخواهد گرفت.
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

با سلام،با توجه به مفاد قرارداد و عدم رعایت آن توسط ایشان قابل شکایت است.

سلام
بله امکان شکایت وجود دارد لیکن اینکه عنوان شکایت چه باشد نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام طبق قرارداد طرح دادخواست نمایید .

سلام بله امکان شکایت وجود دارد

بله
نیاز به ارایه جزییات بیشتر، می تواند مشمول کلاهبرداری د یا خیانت در امانت قرار گیرد

باسلام مطابق قرارداد اقدام نمایید.