قانون با من چگونه برخورد خواهد کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۵ #89920886

با سلام بنده ضمن طلاق خلع قبول کردم ده سکه از باقی مانده مهریه بذل شده همسر سابق را تا پایان سال ۱۴۰۰ پرداخت کنم
حالا فرض کنیم موعد که رسید توان پرداخت نداشته باشم
و بنده میتوانم چه بکنم؟ آیا حبس میشوم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار دهید تا مهریه تقسیط شود. در صورت عدم پرداخت قسط میتوان حکم جلب شما راگرفت

می توانید دادخواست اعسار بدهید اگر می توانید اعسار را ثابت کنید

میتوانید طرح دعوی اعسار کنید اگر تمکن مالی جهت تادیه مهریه ندارید تا تقسیط صورت گیرد،اقساط در سررسید میبایست پرداخت شود و الا امکان جلب هست

باسلام .درصورت نداشتن توان پرداخت دادخواست اعسار بدهید تا قسط بندی شود

با درود میتوانید اعسار مطرح بفرمائید

طلاق خلع با دادن فدیه از طرف زن به شوهر صورت میگیرد، نخیر درخواست اعسار بدهید

باید پرداخت کنید مگر ادعای اعسار بدهید و اثبات بفرمایید که به صورت اقساطی از شما اخذ خواهد شد