آیا مسدود سازی خیابان ها به بهانه اجرای مراسم عزاداری قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۲ #89916177

با سلام و عرض ادب.
در ماه محرم شب ها شاهد دسته های عظیم عزاداری مردمی هستیم که خیابان ها را بسته و مراسم مذهبی برگزار میکنند و اجازه عبور وسایل نقلیه در ساعات اجرای مراسم را نمی دهند. میخواستم بدونم آیا اینگونه اعمال اصلا قانونی هست؟ آیا از جایی مجوز گرفتن واسه بستن خیابونا؟ به پلیس هم زنگ زدیم هیچ واکنشی نشون ندادن و گفتن که تحمل کنین تموم شه بره.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
به شرط عدم ایجاد مزاحمت،بله دارای مجوز قانونی هست اما در عمل اگر ایجاد مزاحمتی هم صورت بگیره واقعا کاری نمیتونید بکنید.
موفق باشید

درود .هیچ کس به هر بهانه ای حق مزاحمت برای افراد جامعه را ندارد.برای بستن خیابان مجوز فرمانداری و راهور نیاز میباشد

با درود مجوزات لازم را اخذ کرده اند ولی نباید چنین باشد و ممانعتی از رفت و آمد صورت گیرد

با سلام
هرگونه تجمع و راهپیمایی و دسته عزاداری سید الشهدا ع با مجوز رسمی صورت گرفته و کاملا قانونی می باشد و در تمام دنیا به همین گونه انجام میشود

باسلام،معمولا دراین خصوص ازطریق فرمانداری ویاشورای تامین هماهنگی صورت میگیره.ضمن اینکه مطابق قانون اساسی همه مذاهب در برگزاری مراسمات دینی ومذهبی آزادهستند.