تکلیف من با وسایل مستاجر چی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #89907757

سلام. امیدوارم در این ایام کرونا حالتون خوب باشه.
به مدت ۲۰ روز هست که حکم تخلیه منزلم رو از دادگاه گرفتم. تمامی وسایل مستاجر توسط کلانتری صورت برداری شده و کلید منزل در اختیار معتمد قرار داده شده.
اما در مدت این ۲۰ روز، متاسفانه مستاجر اقدام به تخلیه منزل نکرده. هرچقدر هم با او تماس گرفتم پاسخگو نبوده و چند روز هست که خطش رو از دست رس خارج کرده.
باید در منزل بمونه همچنان یا اینکه میتونم خودم اقدامی براش انجام بدم (مثلا واگذاری به سمساری)
ممنون از پاسخگویی شما و وقتی که اختصاص میدید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه قانون در این گونه موارد شما میتوانید با اظهار نامه طرف را مطلع کنید که اگر نسبت به اموال خود اقدامی نکند شما دیگر مسئولیتی نسبت به اموال ندارید و با سپس با رجوع به شورای حل اختلاف نسبت به نامین دلیل و تحویل به شورا از خود سلب مسئولیت کنید ..

با سلام
وسایل ایشان امانت بوده و حق فروش را ندارید باید صبر کنید تا از شما تحویل بگیرن

سلام. به صورت امانت نگهداری کنید و حق فروش ندارید.