آیا میتونم اسممو که قبلا توسط پدر عوض شده دوباره به اسم سابقم تغییر بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۲۳ #89890929

سلام

اسم من در کودکی توسط پدرم عوض شده و در قسمت توضیحات شناسنامه درج شده.

آیا الان میتونم دوباره به اسم اول تغییر بدم؟

اسم اولم رکسانا بوده اما به فاطمه زهرا تغییر دادن.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید این کار را انجام دهید

با سلام
اسم شما (فاطمه)جزو اسامی ممنوع تغییر میباشد و غیر قاابل تغییر هست .
باتشکر دربر

تغییر نام‌فقط برای یکبار قابل اعمال

هر شخص اجازه دارد یک بار نام خود را عوض کند. از آنجا که تغییر نام قبلا توسط شما انجام نگرفته است حق برایتان باقی است.
اما تغییر نام مذهبی به غیر مذهبی به سختی پذیرفته می شود. نکته مثبت برای شما این است که تمایل به نام سابقتان را دارید که می تواند در روند پرونده کمک کند.

سلام مطابق قانون هر شخص حق دارد بک یار نام خود را تغییر دهد . بنابراین شما باید از طریق دادگاه دادخواست دهید و با استشهادیه و حاضر کردن شهود در جلسه ، درخواست خود را بیان نمایید . تغییر نام به نام های غیر مذهبی ممکن است به راحتی پذیرفته نشود اما معمولا می شود .

با سلام
اسامی مذهبی فقط قابل تغییر به اسامی مذهبی دیگر امکان پذیر است
به شرط آنکه نام انتخابی دارای فراوانی بیشتری نسبت به نام اول باشد
همچنین هر فرد در طول عمر خود یک بار می تواند نامش را تغییر دهد.

بایستی به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست به دادگاه تقدیم نمایید .