چگونه منزلم را از توقیف خارج نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۴ #89871446

خانمم ۶ سال پیش بخاطر اسکیزوفرنی بنده طلاق گرفت بچه هم دست اونه، من و زنم هرکدام سه دانگ از یک منزل مسکونی رو صاحب بودیم در سند نوشته بود حق سکونت دایم با همسرم است، من با توجه به بیماریم محجور هستم پدرم قیم منه، خانمم در غیاب پدرم منو به بنگاه برده و خانه را فروختیم، پدرم ۴ سال شکایت کرد خیلی زمان برد تا سه دانگ من ابطال فروش بشه. تازه رای دادگاه رو گرفتیم رفتیم ابطال سند بگبریم از اداره ثبت که همسر مطلقه ام خونه سه دانگ برگشته طبق رای رو بعنوان مهریه توقیف و حالا دادگاه به مزایده گذاشته، قاضی نوشت محکوم علیه در سه دانگ منزل سکونت ندارد پس جزو مستثنیات دین نیست، سوال
خریدار ۵ سال پیش از خرید خانه مرا بیرون انداخته، من، سه چهار سال طول کشید دادگاه رای ابطال فروش بده در چنین شرایطی من چطور میتوانستم در خانه حضور میداشتم؟
من اموال دیگری ندارم قاضی میگوید تصمیم من قطعی و غیرقابل اعتراضه، حالا من باید چه خاکی تو سرم کنم، با توجه به اینکه خریدار هم از من شکایت کرده و پول خودش رو مطالبه کرده.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبلا طی لایحه ای درخواست مستثنیات دین رامطرح نکردید ، آن راطرح کنید

با سلام.
متاسفانه کاری از دستتان بر نمی آید.‌ منزل بابت مهریه مزائده و به فروش خواهد رسید.