آیا میتوان رفع توقیف خودرو را از مرجع قضایی خواستار شد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۰,۲۵۱ #8985

سلام
بنده اتومبیلی دارم 25میلیون می ارزد که دو شکایت جداگانه دارد که البته برای صدور چک و حواله موسسه بصورت حقوقی میباشد.رای غیابی است و در هیچ جلسه ای شرکت نکرده ام.خودرو بصورت سیستمی توقبف شده است و نه فیزیکی.آیا با اخذ یک وکیل میتوانم بدون حضور خودم و اموری که وکلا بدان واقفند مانند اعسار و تقسیط خورو را آزاد کنند برایم و بتوانم بفروشمش و با قسط کم بدهی ام را پرداخت کنم (با توجه به مستثتیات دین و لیسانسه و 25ساله بودن بنده)؟ پاداش خوبی هم به وکیلم خواهم داد لطفا پاسخ دهید تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ،

با توجه به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب سال ۹۴ خودرو جزو مستثنیات دین نیست و خودرو رفع توقیف نمیشود مگر اینکه شما شاغل نبوده و به صرف اینکه اثبات کنید خودرو توقیفی تنها وسیله امرار معاش میباشد ممکن است از شما پذیرفته و رفع توقیف شود

اگر رای غیابی صادر شده باشد و رای به شما ابلاغ واقعی نشده باشد و مهلت واخواهی و تجدیدنظر داشته باشید می توانید اعتراض کنید ممکن است شما الزاما به جلسه رسیدگی دعوت شوید و اگر وکیل بگیرید ممکن است اگر دعوی اعسار بدهید بعلت به وجود آمدن قرائن و اماره در ذهن قاضی تمکن مالی شما به جهت استخدام وکیل بعلت پرداخت حق الوکاله بوجود آمده و دعاوی اعسار شما رد بشه

با سلام
اگر برای رای غیابی هنوز مهلت واخواهی و تجدید نظر مانده میتوانین اقدام نمایید ودرصورت قطعی شدن بعد ازصدور اجرائیه میتوان دادخواست تقسیط محکوم به را درخواست نمایید و برای توقیف خودرو میتوان اثبات نمایید که خودرو جز مستثنیات دین میباشد و در صورت موافقت تقسیط محکوم به درخواست رفع توقیف خودرو را بخواهید.

باسلام اگرخودروی مذکوروسیله امرارمعاش شما باشددراینصورت جزمستثنیات دین بوده ومی توانیدنسبت به رفع توقیف اقدام نمایید

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا وسیله امرار معاش.

خودرو با قیمت مناسب جزو مستثنیات دین محسوب می شود ولی نه اینکه خودرویی بیشتر از قیمت معمول را داشته باشید

با سلام و احترام
خودرو جز مستثنیات دین نیست
دادخواست اعسار دهید

با سلام بستکی به خیلی از موارد دارد تا معسر شناخته شوید و خودرو مستثنیات دین در بیاید