ایا زوج میتوانید عملی جهت برگرداندنش انجام دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #89859935

اگر زوجه به همراه فرزندش از کشور فرار کند ایا زوج میتوانید عملی جهت برگرداندنش انجام دهد؟ ایا حق و حقوق و مهریه اش محفوظ میماند؟؟ ممنون از پاسخگوییتدن

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این اقدام تاثیری در مهریه ندارد اما زوج می تواند اقدام به طرح دعوا نماید

رفتن زوجه به خارج ازکشور مانع مطالبه حق و حقوق زوجه نیست و ایشان می تواند بابت حقوق مالی خویش اقدام نماید

- بستگی به سن فرزند دارد . ولی با شکایت زوج به عنوان ولی و قیم قانونی پرونده جزائی تشکیل و مراتب استرداد از طریق اینترپل پیگیری خواهد شد .
- مهریه ارتباطی با این موضوع نداشته و زوج در هر حالتی موظف به پرداخت مهریه می باشد .
- در خصوص سایر حقوق مانند نفقه و .... زوج می تواند در صورت صدور حکم تمکین از پرداخت خودداری نماید .