درخصوص الزام به ایفای تعهد کاری به کدام واحد قضائی مرتبط میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۰ #89853594

سلام
بنده ۲ ماه پیش ، مبل راحتی خونمو که نیاز به تعویض اسفنج داشت ، به یکی از آشناهای خانوادگی که کارش رویه کوبی مبل هست، اطلاع دادم وایشان آمدند و بعد از بازدید راحتی ها بمن گفتند که خیالم راحت باشه وبا تعریف های که از کارش نمود نظر منو جلب کرد.
نهایتا" برند مبلها را نشانش دادم تا سهل انکاری نکنه ایشان با تعریف مجدد از کارشان مبلها را بردند تا درست کنه و بیاورند ، و این کار را هم انجام دادند و راحتی ها رو آوردند ولی در نگاه اول متوجه ایراداتی شدم که گفتند میآیند وحلش میکنند ولی بر خلاف قولش فردای آنروز بجای آمدن ، برای رفع نواقص کارش تماس گرفتند و پول خواستند که منهم بلحاظ آشنائیتی که داریم تمام اجرت کارش را به کارتش واریز نمودم.
ولی ایشان بعد از دریافت پول دیگر نه جواب تلفنم را میدهند ونه جواب پیامهامو میده ،بعد از گذشت دو ماه متوجه شدم که کارایشان خیلی اشکال داره از این جهته که، جواب تلفن و پیغام هامو نمیده،
نمی دانم برای موارد ذکر شده به کجا باید مراجعه کنم. تا موضوع بشکل قانونی از راه کارشناسی حل شود. لطفا" راهنمائیم کنید .
متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود ابتدا اقدام به تنظیم و ارسال اظهارنامه نمایید و موارد قصور را رسما اعلام نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

دادخواست الزام به ایفای تعهد ارائه بدهید.

با سلام ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام نمایید.

ابتدا طی اظهارنامه و اگر نسبت به تعمیر اقدام نکرد طی دادخواست ایشان را به تعهدات خویش ملزم نمایید.

با احترام ابتدا اظهارنامه برایشان ارسال نمایید در صورت ترتیب اثر ندادن دادخواست الزام به ایفای تعهدرا مطرح نمایید

دادگاه محل اجرای قراداد صالح به رسیدگی است.