چطور نفقه و مهریه را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶۳ #89846808

با سلام و خسته نباشی
منو و خانمم در دوران عقد هستیم .خانمم از حق حبس استفاده کرده .برای نفقه شکایت کرده دادگاه ماه ۵۰۰ تومن تعیین کرده که پرداخت کنم .حالا خانمم برای مهریه اقدام کرده. حالا سوال من اینه من حقوقم ماه یک میلیون صد تومن هست حالا ماه ۵۰۰ تومن برای نفقه بدم برای سکه هر چند ماه قسط بندی میکنن با ماه ۶۰۰ تومن که برام میمانه .
ممنونم از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه فیش حقوقی یا گواهی میزان درآمد تقاضای اعسار دهید

با سلام
در صورت اثبات اعسار دادگاه بنا به شرایط شما اقساط را تعیین میکند مدارک درآمد و دارایی خود را در زمان اعسار به دادگاه ارائه دهید

طبق نظر قاضی و دادگاه می باشد

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد

سلام
بستکی به نظر قاضی داره و اصولا هر ۶ یا ۷ ماه یک نیم سکه تقسیط میشود

سلام
تشخیص این موضوع و برآورد میزان مبلغ مهریه با قاضی پرونده میباشید
پس از صدور حکم مهریه، دادخواست اعسارنمایید
در خصوص نفقه فعلی نیز باتوجه به اینکه درآمدتان زیاد نمیباشد،میتوانید درخواست تعدیل اقساط نمایید

سلام، در خصوص محکومیت به پرداخت مهریه شما تقاضای اعسار بدهید و دادگاه با توجه به شهود شما و درآمد شما اقدام به صدور حکم و تقسط متناسب با درآمد شما خواهد کرد