چه زمانی کانون داوری من رو احضار میکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۴ #89837026

با سلام بنده مبلغ ۱۵۰ میلیون سفته از راننده ام بابت خسارت ماشین دارم الان ماشین رو واژگون کرده و خودش فوت کرده و من سفته ها رو گذاشتم اجرا الان فقط واخواست دادم و رفتم داوری قرار شده به ما خبر بدن از کانون داوری میخوام بدونم مبلغی که باید پرداخت کنیم چقدر هست و کی کانون داوری من رو احضار میکند و کلن چقدر طول میکشه به پولم برسم

مشاوره حقوقی داوری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چرا به داوری ارجاع گردیده است، موضوع نیاز به بررسی دارد

سلام
زمان ابلاغ شما بستگی به حجم کار پرونده های موجود داشته و قابل پیش بینی نمیباشد.

با سلام
حدودا دو تا سه ماه طول میکشد.و هزینه آن را کانون داوری تعیین میکند.

باسلام منظور شما از داوری نمیدونم چیه اگر منظور این است پرونده ارجاع به داوری شده باید صبر کنید داورنظرش تا مدت ۳ ماه باید اعلام کند ولی داوری ومصالحه درشورا حل اختلافمنظورتون باشد اگر مصالحه بین شما ووراث شخصیر که فوت انجام نشود پرونده چون خواسته اش ۱۵۰ میلیون هست پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خواهدرفت.

ا

با سلام
هزینه داوری را خود کانون داوری تعیین می نمایند و موضوع معمولا" سه ماه زمان خواهد برد !

سلام
مشخص ننمودید چرا رسیدگی به سفته ها به داوری ارجاع شده، چون اصولا رسیدگی به دادخواست مطالبه وجه سفته در صلاحیت دادگاه حقوقی است. شاید قراردادی با ایشان داشته اید که در آن شرط داوری شده است. در هر حال داوران طبق قانون بایستی ظرف سه ماه از زمان ارجاع دعوی رای خود را صادر نمایند؛ مگر این که در موافقتنامه داوری به نحو دیگری توافق شده باشد.

با سلام
این امر معمولا بین دو تا سه ماه زمان خواهد برد
تعیین میزان هزینه پرداختی بر عهده کانون ( گروه داوری ) خواهد بود