اگر در پرونده مالی مربوط به شرکت محکوم شدند، بر رزومه و سوابق کار اداریشون هم اثر سو دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۷ #89820442

سلام خدمت وکلای محترم

آیا اعضای شرکت که کارمند رسمی اداره ای هم هستند اگر در پرونده مالی مربوط به شرکت محکوم شدند بر رزومه و سوابق کار اداریشون هم اثر سو دارد؟ یعنی براشون بار منفی داره؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه برای اداره و سازمان این موارد مهم باشند و در بخشنامه های درون سازمانی قید شده باشد بله امکان دارد که اثر داشته باشد و این مورد بیشتر بستگی به اداره محل کار دارد و چنانچه از طریق کیفری نیز محکوم شده باشند در اینصورت حتما قابل تاثیر خواهد بود

باسلام اگر شرکت در تعزیرات حکومتی محکوم شده باشد با محاکم آثار آن فرق دارد لازم بذکر است بنظر می رسد هیات مدیره و مدیرعامل و خود شرکت نوع محکومیت آثار متفاوتی دارد هرچند که ظاهرا در سابق اداری سوء پیشینه محسوب نمی شود./م

با توجه به مقررات و آیین نامه داخلی سازمان مزبور عمل خواهد شد

سو پیشینه کیفری محسوب نمیشود

این موراد سوپیشینه نیست، ممکن از درون سازمانی برای شما تبعاتی را ایجاد نماید

درود
سوال شما بیشتر درون سازمانی است از اداره خود پیگیر شوید

معمولا حراست ومدیریت این موارد را در مورد کارمند درنظر می گیرند