ایا رای حضوری خواهد بود یا غیر حضوری؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۷۹ #89802504

با درود
دادخواست اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث داده ایم
وقت دادگاه به وراث ابلاغ شده و در سامانه ثنا ابلاغیه را مشاهده کرده اند، در روز دادگاه که به دلیل کرونا غیر حضوری بوده وراث هیچ لایحه ای به شعبه نفرستاده اند و هیچ اقدامی نکرده اند الان یک ماه از وقت دادگاه گذشته است، در صورت عدم حضور خوانده ها به دادگاه قاضی چه تصمیمی میگیردبا توجه به اینکه وراث ابلاغیه را مشاهده کرده اند؟
۲ دادگاه وقت نظارت دفتر برای یک ماه دیگه داده؟چه مشکلی پیش آمده است؟ایا قاضی رای صادر خواهد کرد؟
با سپاس از اساتید عزیز

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای حضوری و امکان تجدیدنظر میسر است...

درود رای حضوری می باشد ....

با سلام طبق توضیحات رای حضوری است.

با سلام،با توجه به اینکه ابلاغیه را در سامانه دیدند رای حضوری صادر میشود و فقط می توانند نسبت به آن در وقت مقرر تجدیدنظر خواهی نمایند.

سلام
حسب توضیحات رای حضوری و امکان تجدید نظر است .

باسلام.
در هر صورت امکان صدور رای وجود دارد.

سلام
رای حضوری است
امکان تجدید نظر وجود دارد