قاضی باید حکم به رفع تصرف به چه میزانی صادر و اعلام نماید؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۶۱ #89786071

در یک پرونده با موضوع تصرف عدوانی؛ خواهان به همراه ۳ نفر از شهود ادعای حدود ۱۰۰ متر تصرف عدوانی توسط خوانده را در ملک خویش داشته که کارشناس بدوی و هیئت ۳ نفره کارشناسی حدود ۷۰ متر میزان تصرف عدوانی را اعلام کرده اند؛ اکنون قاضی باید حکم به رفع تصرف به چه میزانی صادر و اعلام نماید؟(حکم به چند متر رفع تصرف بدهد؟)

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما بر اساس نظر کارشناسی ملاک و اظهار نظر میشود موفق باشید

سلام
با عنایت به نظریه کارشناسی دادگاه حکم می نماید

گزارش کارشناس برای دادگاه ملاک است..

بادرودوسلام ملاک نظریه کارشناس می باشد.

سلام
نظر کارشناس برای دادگاه ملاک است

سلام وقت بخیر
نظر کارشناس ملاک میباشد.

سلام
اصولا نظر کارشناسان املاک برای دادگاه ملاک است.