میتونم با همین درخواست نیابتم برم زندان فردیس پیگیر شم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #89786045

سلام
من از شخصی ۳ سال پیش بنام ____ سفته دارم ۳۰ میلیون که متهم زندان استهبانه من دادخواست تشکیل داده و حکم جلبشو گرفتم من نامه درخواست نیابت برای اون زندان زدم ولی الان ایشون رو بدون جوابی رو پرونده من بیاد آوردنش زندان فردیس من مراجعه کردم پیش دادورزم و ایشون بسیار با لحن بدی به من گفتن که نمیشود نامه رو عوض کرد برای اون زندان آیا من میتونم با همین درخواست نیابتم برم زندان فردیس پیگیر شم چون بسیار میترسم ایشون از زندان آزاد بشه من دیگه دستم بهش نرسه بعد اینکه ایشون توی یه دادگاه دیگه ۲ ساله به جرم کلاهبرداری تقریبا ۱۳ نفر ازش شکایت کردیم و الان منتظر رای هستیم ممنون میشم امیدوارم توضیحاتم کامل باشه چون پارسال تقاضای اعصار داد و اصلا بهش عمل نکرد و قسطی شد ولی پولی پرداخت نکرده به من زندان برم به من جواب میدن یا نه

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درخواست نیابت برای زندان استهبان نمی توانید به زندان فردیس مراجعه کنید . باید نامه جداگانه دریافت نماید.

بایستی شما نیابت برای واحداجرای احکام زندانی ببرید که مجرم در ان حوزه قضایی زندانی می باشد

سلام شما باید نیابت برای اجرای احکامی که محکوم علیه در آن حوزه زندانی هستند اخذ کنید؛ سپس از اجرای احکام نامه افزایش محکومیت گرفته و به زندان ارائه کنید.