ثبت شرکت به چه شکل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۳ #89773422

برای ثبت شرکت راهنمایی میخوام که خودم کامل انجام بدم، خواستم ببینم اینجا مشاوره و راهنمایی کامل تا انجام آخر کار داده می‌شود؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شرکت ها انواع متفاوتی دارند و لازم است قبل از شروع به ثبت اشنایی با ماهیت , مزایا و معایب و... داشته باشید بنابرین با یک متخصص حتما مشورت نمایید.

با سلام. ثبت شرکت ها مقوله بسیار گسترده می‌باشد .

با سلام
روند ان باید از مشاور متتخصص نیز پیگیری نمایید

سلام
در صورت تمایل، مجموعه ما آماده ارائه خدمت از صفر تا صد به شما میباشد

با سلام و احترام ؛؛؛؛
در واقع پس از تاسیس شرکت، باید طبق قوانین موجود، اطلاعات موجود و مربوط به شرکت از جمله نوع شرکت، نوع فعالیت آن، نام شرکت، سرمایه گذاران و … مشخص و ثبت شود تا اساسنامه به شرکت تعلق گیرد که همین موجب ثبت شرکت میگردد.

هرگاه یک شرکت بتواند تمامی مدارک مورد نیاز را در اداره ثبت شرکت به ثبت قانونی برساند و اساسنامه برای آن شرکت صادر شود، در واقع ثبت شرکت صورت گرفته است.