حدود اختیارات بازپرس در دادسرا چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۹۱ #89764705

من شکایتی را در دادسرا دایر بر اتهامات خیانت در امانت کلاهبرداری، افترا و تهدید و تحصیل مال نامشروع کردم و درخواست ابلاغ قضایی برای شهود در شکواییه ام دادم از مدارک هم تصویر پیامک ها و قولنامه را دادم و درخواست بازبینی فیلم و مکالمات ضبط شده را دادم ولی بازپرس بعد ۱ هفته بدون بازجویی از شاکی قزاز منع تعقیب صادر کرده
آیا تخلف کرده بازپرس یا خیر!؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوان عنوان نمود که بازپرس تخلف نموده است ، شما میتوانید به قرار صادره در فرجه مقرر اعتراض نمایید تا رسیدگی شود .

تحقیقات مقدماتی، مجموعه اقدامات قانونی است که از سوی بازپرس یا دیگر مقامات قضایی، برای حفظ آثار و علائم و جمع‌آوری ادله‌ی وقوع جرم، شناسایی، یافتن و جلوگیری از فرار یا مخفی‌شدن متهم انجام می‌شود. مطابق ماده‌ی ۹۲ آیین دادرسی کیفری اصل بر آن است که تحقیقات مقدماتی تمام انواع جرائم برعهده‌ی بازپرس است.
باتوجه به اسنادو مدارک به قرار صادره اعتراض کنید

با توجه به حق اعتراضی که به قرار صادره دارید اعتراض نموده و تقاضای توجه به دلیل و مستندات نمایید.

اینکه تخلف کرده یا خیر بستن ی به محتویات پرنده دارد. ولی د هر صورت شما ظرف ده روز از زمان ابلاغ قرار منع تعقیب مهلت دارید به قرار مذکور اعتراض نمایید. شکایت شما توسط قاضی دیگری رسیدگی می‌شود.

با سلام قرار صادره ظرف مهلت ۱۰ روز قابل اعتراض میباشد خیر تخلفی نکرده و تشخیص ایشون با توجه به اسناد و ادله موجود در پرونده قرار منع تعقیب بوده .شما میتونید اعتراض کنید به قرار صادره .