اگر دادگاه نروم چه پیامدهایی میتواند برای من داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۷ #89763921

سلام و عرض ادب
پرسشی داشتم از خدمتتون و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
امروز از پلیس فتا قسمت اخلاقی با من تماس گرفته شد و گفته شد که فردا ساعت ۹ به ادرس خیابان مطهری پلاک ۳۲۴ مراجعه کنم و از ایشون پرسیدم به چه دلیلی ؟ایشون فقط گفتند به عنوان مطلع سوالاتی از شما داریم و توضیح بیشتری ندادند و بنده فردا باید سر کار باشم نمیتونم برم ایا احضار تلفنی الزام اور است و اگر نروم چه پیامدهایی میتواند برای من داشته باشد؟ و اضافه کنم نه اظهار نامه ای برای من امده نه به حساب کاربری من در سامانه ثنا احضاریه ای .
با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شخصا مراجعه نمایید .

با سلام و احترام اگر در سامانه احضاریه دریافت نکرده باشید الزامی وجود ندارد و در نهایت اگر موضوع اتهام تنها از طریق شهادت قابل اثبات باشد و پس از چند بار اخطار در آنجا حاضر نشوید در برخی موارد با قید عدم حضور جلب است مواجه خواهید شد.
البته الزام شاهد به ادای شهادت در برخی جرایم منافی عفت و... قابل تصور است نه در تمام جرایم.

با سلام،بهتر است حضور پیدا کنید.

باسلام هرگونه اخطاریه بایستی کتبی وازطریق سامانه سنایامامورابلاغ ابلاغ گردد.

شایان ذکر است این الزام صرفا با دستور کتبی مقام قضایی امکانپذیر است.

اگر در سامانه احضاریه دریافت نکرده باشید الزامی وجود ندارد و در نهایت اگر موضوع اتهام تنها از طریق شهادت قابل اثبات باشد و پس از چند بار اخطار در آنجا حاضر نشوید در برخی موارد با قید عدم حضور جلب است مواجه خواهید شد.
البته الزام شاهد به ادای شهادت در برخی جرایم منافی عفت و... قابل تصور است نه در تمام جرایم.

درود، در این موارد پلیس فتا و کلانتری ها حسب دستورات دادستان از طرفین دعوت مینایند معمولا هم برای رفع اختلاف وسازش هست، بهتر است در همین ابتدای امر شرکت کنید، صلاح به رفتن است