آیا شکایت از پدر زن در این مورد بخصوص فایده دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #89762051

باسلام
ضمن تشکر و عرض خسته نباشید
یه سوال داشتم
آیا من میتونم از پدر زنم به دلیل فریب دادنم ( دختر روانیش رو به من داده و حالا بعد از ۲ سال زندگی با اشتباهاتی که ازش سرزده مانند تماس تلفنی با مزاحم های تلفنی بردمش خونه باباش حالام مهریش رو گذاشته اجرا) شکایت کنم چون میدونستن دخترشون زندگی بکن نیست مریضه روانیه مشکل داره هیچی حالیش نیست خوب و بد نمیدونه چیه..... که به من دادن و بدبختم کردن؟
فایده ضررش چیه این شکایت
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانی بعلت بیماری طلاقش بدهی واصل بر تائید وضعیت طرفین قبل ازازدواج از جانب یکدیگرست وشما امکان شکایت از مادرزن را ندارید

درود
اگر بتوانید ادعای خود مبنی بر وجود جنون ادواری به معنای خاص نه مصطلح و عامیانه در همسر خود را اثبات نمایید همچنین تدلیس ( فریب ) پدر همسر خود را نیز در خصوص پنهان کردن حنون دخترش از شما را اثبات نمایید میتوانید از ایشون شکایت کرده و علاوه بر فسخ نکاح مهریه ای هم که به زوجه پرداخت نمودید از پدر ایشون پس بگیرید مضاف بر اینکه پدر ایشون محکوم به مجازات کیفری هم میگردند این راه قانون است اما بار اثبات ادعاهای فوق تماما بر عهده شماست ، ضمنا خیار تدلیس فوری است یعنی باید به مجرد علم بر فریب نسبت به فسخ اقدام کنید و ادامه زندگی اماره بر اسقاط خیار است در نهایت پیشنهاد میشود قبل از هر عمل حقوقی در خصوص مسایل خانواده از خدمات مشاور روانشناس در حوزه خانواده کمک بگیرید‌.
پیروز باشید

خیر چنین شکایتی وجاهت قانونی ندارد

این موضوع و ادعا قابل پیگیری نیست .

درود برشما
خیر امکانش نیست.