خانه دو طبقه مشاع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۶۸۵ #89755

با سلام ... لطفا پاسخ محکمی ارائه دهید که گرفتارم ...
خانه ما دو طبقه دارد که طبقه دوم متعلق به مادرم بود که ایشان به رحمت خدا رفتند و الان سهم الارث است ، پدرم بعد از فوت مادرم کل خانه را به من فروختند چون طبقه دوم سند رسمی نداشت و پدرم و من به دلیل ناآگاهی کل ساختمان را مورد معامله قرار دادیم حالا سوالات من از شما اینه که :

1- آیا در صورت شکایت وراث معامله مربوط به سهم وراث باطل می شود؟ یا تمام معامله مربوط به دو طبقه باطل می شود ؟
2- آیا معامله مربوط به طبقه اول صحیح است؟
3-آیا پدرم به قدر سهم خودش می تواند وکالت بلاعزل به من بدهد ؟
-اگر پدرم کل ساختمان را به من وکالت بلاعزل فروش داده باشد صحیح است ؟ آیا لااقل به قدر سهم پدرم (که طبقه اول است) ،اختیار فروش دارم یا می توانم سند بزنم؟
4- مشکل این دو طبقه چیست آیا مشاع است؟ یا می توان آنرا تفکیک شده دانست ؟ در این مورد چه کاری باید انجام دهم ؟
5- آیا طبقه اول جداگانه شش دانگ به حساب می آید و طبقه دوم هم جداگانه شش دانگ به حساب می آید ؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل اینکه سهم وراث دیگر نیز بوده است و میتوانند شکایت فروش مال غیر مطرح کنند. لذا پدرتان میتوانند واحد خودش را به شما بفروشند و یا وکالت بلاعزل بدهد. لذا امکان تفکیک از طریق اداره ثبت وجود دارد.