مزاحمت درب منزل شاکی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۴۶۰ #89754105

سلام دوست عاشق خانمی بوده ولی با ازدواج آنها موافقت نشد. از ایشان شکایت کردند و او هم اکنون با وثیقه آزاد شده. آیا در حال حاضر صرف تنها و تنها ایستادن مقابل منزل شاکی بدون هیچ حرف و مزاحمت، جرم تلقی میشود و قابل شکایت است؟ تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که موجبات سلب آسایش ایشان نشود مزاحمت تلقی نمی شود، لیکن حضور مداوم ایشان می توانید به کلانتری گزارش شود تا صورتجلسه شود

سلام با توجه به اینکه در حال حاضر به قید وثیقه آزاد میباشند بهتر است از این اقدام خودداری نمایند چه بسا با تنظیم صورتجلسه کلانتری و تایید حضور ایشان مقابل درب منزل قرینه ای بر ایجاد مزاحمت تلقی شود

با سلام.صرف ایستادن در درب منزل بدون هیچ عملی که مصداق مزاحمت باشد جرم نیست.

با سلام
این عمل بدون توهین و یا رفتاری که عرفا مزاحت ایجاد کند، جرم نیست. مگر حالتی که به موجب حکم دادگاه شخص از نزدیک شدن به منزل شاکی منع شده باشد.

برای تحقق جرم مزاحمت باید عمل توهین آمیز صورت گیرد و ایستادن درب منزل مشمول مزاحمت نمیشود.

باتوجه به سابقه شکایت و تودیع وثیقه چنانچه از وی خواسته شده که هیچگونه مزاحمتی (که میتواند حتی با نزدیک شدن به منزل شاکی باشد ) ایجاد نگردد عمل وی میتواند ایجاد مزاحمت تلقی گردد . اما ایستادن بخودی خود ، بدون هیچگونه حرف و عملی مصداق مزاحمت نمی باشد.

سلام. وقت بخیر خیر دوست عزیز ایستادن بدون حرکت و رفتاری که به قصد مزاحمت باشه جرم تلقی نمیشه