دادخواست خلع ید خونه رو کرده؛ تاثیری در تمکین ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #89713165

سلام همسرم درخواست مهریه و طلاق داده و با من زندگی نمیکنه من هم دادخواست تمکین دادم. البته یم خانه سه دانگ سه دانگ داری. حالا همسرم دادخواست خلع ید خونه رو کرده.... به نظرتون رو دادخواست تمکین من چه تاثیری داره و اینکه خلع ید یعنی خونه باید تخلیه شه؟.ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه منزل میان شما مشاعی میباشد؛هریک از شما در صورتی میتوانید در ان سکونت داشته باشید که رضایت طرف دیگر را اخذ کرده باشید در غیر اینصورت ایشان میتوانند نسبت به تخلیه ملک توسط شما اقدام نمایند.

این موضوع ارتباطی به دادخواست تمکین ندارد و یک موضوع جداگانه هست که طبق قانون تصرف شریک باید با اذن شریک باشد

ضمن اهدای سلام و احترام
وفق مواد ۱۱۸و ۴۷۵ و ۵۸۱ قانون مدنی تصرفات شریک در مال الشرکه بدون رضایت شریک دیگر ممنوع است و شریک میتواند ادخال بد شریک از مال الشرکه را بخواهد
این موضوع ارتباطی با دادخواست تمکین ندارد