مرا از خانه بیرون کرده اند؛ چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۷۷ #89706066

سلام.
من پنج ماهه با شوهرم قهر کردم و از خونه اومدم بیرون به خاطر بد چشمی های برادراش که حموم ازم فیلم گرفتن و مادرش هم منو از خونه بیرون کرده مجازات مادر شوهرم و برادر شوهرم چیست؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست نفقه به دادگاه خانواده و در خصوص فیلم هم اگر دلایل موجهی دارید شکایت کیفری خود را به دادسرا ارائه دهید .

با سلام
شما فرموده اید که بخاطر اختلاف با شوهرتان از منزل خارج شده اید و در جای دیگری فرموده اید مادر شوهرتان شما را از خانه بیرون رانده است .
اگر شما به میا خود ترک منزل نموده اید که همسرتان دادخواست تمکین برای شما تنظیم و نشوز شما را اثبات خواهد نمود اما اگر مادر شوهرتان شما رابیرون کرده بایستی برای اثبات ادعای خود شواهد و مدارکی ارایه کنید
و نیز اگر برادر شوهرتان اقدام به فیلمبرداری نموده اند بایستی اقدامات برادر شوهرتان را در دادگاه اثبات نمایید

سلام
اگر ادله کافی مبنی بر گرفتن فیلم دارید حتما شکایت کیفری کنید.

با سلام می توانید شکایت کیفری علیه برادر همسر نمایید و دادخواست حقوقی الزام به تهیه مسکن جدا علیه همسر ارائه نمایید.

آیا گفته های شما قابلیت اثبات را دارند تا قاضی متقاعد شود اگر جواب شما مثبت است که می توانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید وبرای بیرون راندن شما از منزل هم به جهت گرفتن نفقه خود وحتی مهریه هم میتوانید اقدام کنید

برای شکایت از فیلم گرفتن باید ادله کافی و مدارک قابل استناد داشت و برای بیرون کردن نیز دادخواست نفقه بدهید

اگر مدرک و دلیل جهت اثبات تهیه فیلم دارید شکایت کیفری کنید.درخصوص بیرون کردن نیز دادخواست نفقه بدهید