تغییر نام زینب به نام غیرمذهبی چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶,۷۰۰ #89692657

اسم شناسنامه ای بنده زینب هست، از زمان کودکی تنها کسی که من رو زینب صدا کرده مادربزرگم بوده، نویسنده هستم و همه جا من رو به نام سارا می شناسن، چندین دوره مختلف جایزه بهترین نویسنده رو گرفتم و در تمام اون جشنواره ها و جایزه ها نام من سارا خوانده و ذکر شده. و این موضوع از زمان مدرسه بشدت برای من مسئله ساز شده و هرچه بزرگتر شدم دردسرهاش بیشتر شد. پوستر تمام کارهایی که کردم و جایزه ها و شهادت خانواده و همکارانم برای قانع شدن دادگاه کافیست یا خیر؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید.

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام فرمائید

با سلام، ابتدا از طریق اداره ثبت اگر نشد از طریق دادگاه ولی بدانید تغییر نام های مذهبی سخت است

سلام
به استنادمدارک وشهادت شهوددادخواست تغییرنام دردادگاه مطرح نماییدبه علت دواسمی بودن امکان تغییرنام وجوددارد

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به ثبت احوال محل سکونت همدیگر موضوع باشید. چنانچه نتیجه نگرفتید با ثبت دادخواست تغییر نام از طریق دفتر خدمات قضایی و ارائه تمام شواهدومستندات ؛ ذکر مشکلات حاصله در سالهای گذشته و معرفی شهود به طرفیت ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود؛ با اثبات موضوع مطروحه پس از بررسی انشالله نظر قاضی رسیدگی کننده مساعد باشد ورای به نفع شما مبنی بر تغییر نام از زینب به سارا صادر وانجام شود .توکل به خدا کنید.هر چند در تغییر نام از نام ائمه به نام های فارسی و...سختگیری هایی هست ولی قطعا بیان مشکل و ثبت دادخواست تنها راه شماست .موفق باشید

باسلام
این امکان وجود ندارد مگر اینکه پیشوند و پسوند به نام زینب اضافه نمایید