نحوه اثبات جرم فحاشی دراستوری واتساپ بدون نام بردن از شخصی خاص چطور است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۴۸ #89683961

*باسلام واحترام وخسته نباشیدلطفاکمکم‌کنیدبنده بناب دلایلی دراستوری واتساپ حرفای زشتی بدون اسم بردن

اون شخص بهش نسبت دادم وازم شکایت کرد و استشاد جمع کرد در واقع فکر کنم اقرار خودم باعث شد جریمه بشم نه استشاد اون نامرد ولی تا این موضوع نفهمم آروم قرار ندارم آخه من بازپرسی گفتم بله قبول دارم این مطالب را نوشتم و در واقع همین باعث شده‌ جریمه بشم
درسته؟
آیا میتونستم‌ جلوی قاضی اظهاراتم را پس بگیرم؟ ۲ میلیون جریمه شدم لطفا بهم بگید اگه من قبول

نمیکردم که من این مطالب رانوشتم بجای اینکه بگم منظوری ازگذاشتن دراستوری واتساپ نداشتم بازم میتونست این موضوع را به اثبات برسونه یا نه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
انکار فایده ای ندارد.
به هر حال اگر رای قطعی نشده می توانید در مهلت قانونی دفاعیات خود را مطرح و اعتراض کنید.

سلام وقت بخیر
خیر امکان انکار برای شما وجود ندارد.

سلام خیر نمی توانید اقرار خود را انکار نمایید

با اقرار شما جرم اثبات گردیده است و انکار آن تاثیری ندارد.

سلام وقت بخیر .انکار بعد ازاقرار مسموع نیست میتوانستید ازابتدا اقرار نکنید بعید بودبه نتیجه ای میرسیدن

در ادامه بله می توانستید انکار کنید که مخاطب استوری شما شخص شاکی است.

انکار پس از اقرار مسموع نیست.