ایا این اقدام ربا محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۵۸ #89663580

باسلام پدر بنده به یه بنده خدایی پولی قرض داده سال ۹۶ فروردین به مبلغ ۴میلیون۸۰۰ یه چک بدون تاریخ با این مبلغ از ایشون گرفته ک این اقا ۱۰روز دیگ پولو بده این اقا نمیده دوسالی میگذره و این اقا رو پیدا میکنن و این اقا با رضایت خودش بخاطر خسارت این دوسال مبلغ چک رو به ۱۰ میلیون تغییر میده و تاریخ میزنه سال ۹۷ برج ۱۰ و هنوز هم این اقا پول رو نداده و شکایت کردم و خسارت تاخیر تادیه رو طبق ۱۰ میلیون از سال ۹۷ برج ۱۰ میخام بگیرم ایا این اقدام ربا محسوب میشود راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ربا محسوب نمی شود...

وقت بخیر خیر مصداق ربا نیست

سلام شامل ربا نمی شود

با سلام
ربا به نظر نمی رسد.

سلام
به لحاظ حقوق می توانید نسبت به مبلغ چکی اقدام و دادخواست مطالبه و تاخیر در تادیه کنید ک اینکه به لحاظ شرعی چگونه است پیشنهاد می گردد از مرجع تقلید و نماینده ایشان سوال کنید .

با سلام ، اگر از حیث شرعی نگرانی دارید به نظر اینجانب به تحقیق بیشتری نیاز دارید زیرا از حیث قانونی و فقهی شما می بایست همان چک اول و تاخیر تادیه ای که به آن چک تعلق می گرفت را مطالبه می نمودید ، موفق باشید .

سلام
خیر ، ربا نیست