امکانش هست دادگاه تجدید نظر اجازه پاس شدن چک رو به ما نده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #89660541

با عرض سلام و وقت بخیر
ما پرونده ای داشتیم که به دادگاه تجدیدنظر رفت پرونده مربوط به چک از حسابی هست که مسدود شده پارسال ۴۵ روز وقت داده بودن که ما توی این ۴۵ روز چک رو پاس کنیم به دلایل مشکلاتی که پیش اومد موفق نشدیم وقتی رفتیم بانک گفتن مهلت صادر شده تمومه پرونده باید بره تجدیدنظر دوباره رای صادر بشه تا بتونید چک رو پاس کنید اسفندماه پرونده رو فرستادن تجدید نظر زمان تشکیل دادگاه ۱۸ خرداد بود (طرفی که در ازای پول ما بهمون چک داده به دلیل قاچاق کالا زندان هستن و شکایتی روی چک ندارن و حسابشون هم به دلیل قاچاق کالا از طرف قاضی تعزیرات مسدود شده که ما نتونستیم چک رو پاس کنیم) میخواستم ببینم امکانش هست دادگاه تجدید نظر اجازه پاس شدن چک رو به ما نده؟ و اگه رای به نفع ما صادر بشه چقد طول میکشه به اجرای احکام بره؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب نتیجه ی هیچ موضوعی در دادگاه قابل پیش بینی نمی باشد

نتیجه را نمی توان‌حدس زد به خیلی عوامل بستگی دارد.زمان نیز قابل پیش ببنی نیست.

امکان پیش بینی نتیجه به طور کلی نیست، به جمیع محتویات پرونده بستگی خواهد داشت

بادرودوسلام نتیجه غیر قابل پیش بینی می باشد.

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

با سلام و عرض ادب دانشگاه تجدید نظر یک مرجع عالی است و می‌تواند هر تصمیمی بگیرد اما اگر بخواهید مبلغ را مطالبه نمایید این که سوال کردید چقدر زمان میبرد قابل پیش بینی نیست