شکایت تقاضای ایفای تعهد در موارد مذکور را میخواهم انجام بدهم، چگونه اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #89656888

خانه ای پیش خرید کردم در تاریخ ۹۶/۹/۱۱ و قرارداد فی مابین تاریخ تنظیم سند و چک ۱۰/۲/۹۹ است ولی بدون اعلام دفترخانه معین ولی چند روز بعد قراردادی در املاکی با کد رهگیری در تاریخ ۹۶/۹/۱۴ تاریخ تنظیم چک و سند ۹۸/۸/۱۵ شد و در دفترخانه مشخص. ولی عدم حضور ایشون رو نتونستم بگیرم حالا برای عدم حضور ایشون و پیگیری دریافت خسارت از ایشون چکار میتونم بکنم. ( به پیوست)
تاریخ چک ۹۹/۲/۱۰ می باشد
در تاریخ ۲۸/۶/ ۹۸ خانه را با آب کارگاهی و برق کارگاهی و بدون گاز و ( با قول شفاهی در حضور چند نفر که تحویل یکماه آب برق و گاز ) تحویل گرفتم که البته سازنده در این تاریخ از من فرم تسویه گرفت. ( ( در این تاریخ پس از کلیه تسویه حسابهای فی مابین کلید تحویل گرفت ) و تا به امروز هنوز تحویل کامل و پایان کار نتونسته بگیره و هنوز بعضی از کارها مونده. که من تو فرم تسویه نوشتم مثل برق و اب و گاز و لوازم اتش نشانی و ....)
در حال حاضر شکایت تقاضای ایفای تعهد در موارد زیر را میخواهم انجام بدهم
۱-خسارت تحویل
۲-خسارت سند
۳-تامین وسیله سرمایش و گرمایش ( خودم تهیه کردمو ایشان انجام نداد)
با توجه به فرم تسویه چه پیشنهادی دارید؟
با توجه به تاریخ چک آیا ممکن است با ارسال اظهارنامه و تعیین یک تاریخ برای حضور در دفترخانه و معرفی یک دفترخانه اسناد رسمی مشخص بتوانم خسارت تاخیر در انجام تعهد هم بگیرم و یا پیشنهاد بهتری دارید. پول مربوط به سند رو فقط برای چند روز میتونم جور کنم.
زمان بهینه شکایت کی هست؟؟؟.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به ارسال اظهار نامه نیست برابر قانون جددید صدور چک با واخواست چک و در خواست دارنده چک خسارت تاخیر از همان روز محاسبه می شود