ضرر و زیان ناشی از جرم تخریب را چگونه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۴۹ #89652224

سلام
از شخصی بابت تخریب خودرویم شکایت کردم طبق تامین دلیل کارشناس ۹ میلیون تومن تعیین خسارت کرده که برگه کارشناسی رو به قاضی دادگاه کیفری دادم
حالا میخوام ببینم حکم به پرداخت خسارت چگونه خواهد بود؟ باید دادخواست جداگانه بدم؟ یا خود قاضی تو حکم درج میکنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی طی دادخواست حقوقی مطالبه خسارت با استناد به تامین دلیل و نظر کارشناسی اقدام نمایید

با سلام چنانچه پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال شود در آنجا می توانید دادخواست ضرر و زیان خود را تا قبل از ختم رسیدگی به دادگاه تقدیم نمائید که در اینصورت دادگاه به خسارت نیز رای خواهد داد در غیر اینصورت جداگانه در دادگاه حقوقی باید دادخواست خود را مطرح نمایید.

سلام. اگر تا قبل از جلسه دادگاه کیفری(توجه کنید نه دادسرا) دادخواست خسارت بدهید یا می دادید، درسته. اگر نه باید جداگانه دادخواست بدهید.

سلام
چنانچه در بدو دادخواست مطرح نشده باید جداگانه درخواست نمایید